Δημήτρης Μακαλιάς: «Είμαι έτοιμος για δεύτερο παιδί, αυτό σχετίζεται με το ότι έχασα τον αδερφό μου»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εκπομπή Ελένη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας και σύζυγος, δίπλα στην Αντιγόνη Ψυχράμη και τον γιο τους.

«Η Αντιγόνη είναι και πιο αυστηρή, θα βάλει τους κανόνες και όταν γίνει κάτι, ο γιος θα έρθει σε μένα για να τον ηρεμίσω. Εγώ στα επαγγελματικά θέματα θα βγω μπροστά, θα είμαι αυστηρός στις διαπραγματεύσεις. Στη δουλειά μου έχω ένα θέμα, δεν ανέχομαι την κοροϊδία και το ψέμα», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς για τη σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Δημήτρης Μακαλιάς: «Νιώθουμε έτοιμοι για δεύτερο παιδί»

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως υπάρχει μέσα του η επιθυμία να χαρίσει στον γιο του, Χάρη ένα αδερφάκι, κάτι το οποίο βρίσκει σύμφωνη την Αντιγόνη Ψυχράμη.

«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού την σχέση μας. Η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε τις διαφορετικότητές μας. Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου σχετίζεται με το γεγονός ότι έχασα τον αδερφό μου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην κάμερα του Mega.

Read More

And More