Δημήτρης Μακαλιάς: Σαν σήμερα έκανε πριν 5 χρόνια πρόταση γάμου στην Αντιγόνη Ψυχράμη!

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε να ζήσουν μαζί και να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη, που είναι ζευγάρι τα τελευταία 8 χρόνια.

Οι δυο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το Σεπτέμβρη του 2015 στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους: Νάντια Κοντογεώργη, Λάμπρο Φισφη και Κωνσταντίνο Καική.  Δυο χρόνια μετά το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί και τώρα ζουν όλοι μαζί love and married.

Και μπορεί η καραντίνα να συνεχίζεται και οι δυο ηθοποιοί να είναι όλη την ώρα στο σπίτι με τον μικρό τους, δεν ξεχνούν όμως τις πιο τρυφερές στιγμές τους, αλλά και την επέτειο από την όμορφη μέρα της πρότασης γάμου.

Με μια φωτογραφία στο Instagram, ο Δημήτρης Μακαλιάς θύμισε στην καλή του αυτήν τη ξεχωριστή στιγμή και έγραψε χαρακτηριστικά: «5 χρόνια πριν μου είπε το πιο όμορφο ναι της ζωής μου… Αντιγόνη Ψυχράμη ως τον ουρανοοοό . Πρόταση (με τη βοήθεια του Κρατερού Κατσούλη) στα σκοτεινά από πίσω».

Read More

And More