Δημήτρης Mακρυνιώτης - Βάσω Μαζωνάκη: Είναι αχώριστοι! Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι στον Γιώργο Μαζωνάκη [pics]

Δημήτρης Mακρυνιώτης – Βάσω Μαζωνάκη: Είναι αχώριστοι! Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι στον Γιώργο Μαζωνάκη [pics] | tlife.gr

Μπορεί να κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο διάστημα, ωστόσο ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και η Βάσω Μαζωνάκη αποτελούν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Ο γοητευτικός pastry chef του Πρωινού και η γλυκιά αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη διατηρούν μια όμορφη σχέση, την οποία βέβαια έχουν επιλέξει να κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους.

Οι δυο τους μένουν μαζί στην Βουλιαγμένη και απολαμβάνουν μια όμορφη και ουσιαστική σχέση, χωρίς να διατυμπανίζουν από εδώ και από εκεί τον έρωτά τους. Η αποκάλυψη του ειδυλλίου έγινε μόλις πριν μερικούς μήνες όταν ο Δημήτρης και η Βάσω έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στα γενέθλια του Θέμη Γεωργαντά.

Τι και αν δεν θέλουν να κάνουν συνεχώς κοινές δημόσιες εμφανίσεις, δεν θα γινόταν να μην βρεθούν στο Έναστρον και να διασκεδάσουν με τον αδερφό της Βάσως, Γιώργο Μαζωνάκη! Το αγαπημένο ζευγάρι απόλαυσε για ακόμη μια φορά τον δημοφιλή καλλιτέχνη και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Δημήτρης και ο Γιώργος διατηρούν στενή φιλία και ο αγαπημένος τραγουδιστής εγκρίνει σίγουρα τον ταλαντούχο ζαχαροπλάστη ως σύντροφο για την αδερφή του.

Δες τις φωτογραφίες:

«Έχουμε μετακομίσει τώρα στη Βουλιαγμένη, μένουμε μαζί, περνάμε τέλεια. Είναι πολύ πραγματικό αυτό που ζούμε. Είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι πολύ ουσιαστικό, δεν το πουλάμε, προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, δεν μας ενδιαφέρει να δειχνόμαστε. Είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μαζί, αλλά κανείς δεν γνώριζε κάτι. Τώρα βγήκαν κάποιες φωτογραφίες ξανά, μετά από έξι-επτά μήνες. Δεν μας ενδιαφέρει να δείχνουμε την προσωπική μας ζωή γιατί έχουμε τις δουλειές μας, τρέχουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Ciao, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Φωτογραφίες: NDP

READ more