Δημήτρης Μοθωναίος: Οι όλο νόημα αναρτήσεις μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Δημήτρης Μοθωναίος ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που έχουν δείξει μεγάλη ευαισθησία στο θέμα με τις καταγγελίες για βία, κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση, που ταλανίζει το χώρο του θεάτρου τον τελευταίο μήνα, στηρίζοντας τα θύματα. 

Έχουν περάσει είκοσι ημέρες από τότε που ο ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τη Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας ότι στην τρυφερή ηλικία των έξι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντός του. Έτσι, ο ίδιος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις της επικαιρότητας και παίρνει θέση μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: Δημήτρης Μοθωναίος: Το απίστευτο σχόλιο για την Ελένη Κούρκουλα, μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη

Με αφορμή την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη με την κατηγορία που τον βαραίνει να είναι ο βιασμός κατά συρροή, ο Δημήτρης Μοθωναίος ένιωσε δικαιωμένος και δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στο προφίλ του, ένα από τα οποία απεικόνιζε τον πίνακα με τις δέκα εντολές, σημειώνοντας την ένατη που κάνει λόγο για ψευδομαρτυρία.

Δες τις αναρτήσεις:

Read More

And More