Δημήτρης Μοθωναίος: Το απίστευτο σχόλιο για την Ελένη Κούρκουλα, μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό και όλο νόημα σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά τις δηλώσεις της Ελένης Κούρκουλα σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή “Happy Day”. (Διάβασε ακόμα: Ελένη Κούρκουλα: Έμενε στο σπίτι της ο Λιγνάδης μέχρι να συλληφθεί; Αυτή είναι η αλήθεια)

Η γνωστή ηθοποιός, πολιτικός και καλή φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός – σκηνοθέτης δεν κρυβόταν στο σπίτι της τις τελευταίες ώρες πριν από τη σύλληψη, παρά την έντονη φημολογία που υπήρχε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ακόμα, η Ελένη Κούρκουλα δήλωσε ότι γνώριζε τη σεξουαλική του προτίμηση, όμως δεν είχε καμία ιδέα για την παραβατική συμπεριφορά εις βάρος ανήλικων παιδιών.

Ακούγοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις, που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο Δημήτρης Μοθωναίος θέλησε να πάρει θέση στο θέμα και να τις σχολιάσει με ένα καυστικό τρόπο. Ειδικότερα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ελένης Κούρκουλα από την περίοδο που έπαιζε στη “Λάμψη” υποδυόμενη το ρόλο της “Σελήνης”, σημειώνοντας: “Σελήνη πάει άσυλο”. Παράλληλα, πρόσθεσε και ένα μέρος από τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Δες τις αναρτήσεις:

Update: Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Μοθωναίος διέγραψε τις επίμαχες αναρτήσεις.

 

Read More

And More