Δημήτρης Μουζακίτης: Απαντά για την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη από τα Κορφιάτικα Βραβεία

Για την απόφαση του Βασίλη Μπισμπίκη να αποχωρήσει από την τελετή απονομής των Κορφιάτικων Βραβείων όταν το βραβείο “Ζωή Λάσκαρη” που ήταν να δοθεί στη Μαρία Κίτσου αποσύρθηκε, μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής Δημήτρης Μουζακίτης στο Happy Day.

“Δεν έγινε καμία παρεξήγηση. Η κυρία Κίτσου είχε ενημερώσει ότι αποδέχεται το βραβείο και θα είναι στην απονομή. Όταν ετοιμαζόμασταν να δώσουμε το βραβείο διαπιστώσαμε πως η κυρία Κίτσου δε βρισκόταν στην αίθουσα, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε δεν τα καταφέραμε. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να το αποσύρουμε όχι να το δώσουμε σε άλλον όπως ακούγεται. Ανέβηκε στη συνέχεια ο σκηνοθέτης και είπε πως επικοινώνησε μαζί της και του ζήτησε να το παραλάβει καθώς δε μπόρεσε να έρθει λόγω των γυρισμάτων. Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνοντας στο χώρο του θεάτρου ζήτησε να συντομεύσουμε το βραβείο γιατί είχε ένα θέμα με τη γυναίκα του στο σπίτι και έπρεπε να φύγει. Μόλις όμως έμαθε ότι αποσύρουμε το βραβείο, δεν ήξερε τον κανονισμό και σηκώθηκε και έφυγε γιατί παρεξήγησε την κατάσταση” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη δική του πλευρά μιλώντας χθες στο TLIFE για το συγκεκριμένο γεγονός ανέφερε, “Έκανα το αυτονόητο, υπεύθυνα”. (Δες εδώ τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη)

Από τη δική της πλευρά η Μαρία Κίτσου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Read More

And More