Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά το MasterChef! [video]

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησαν κοινή συνέντευξη ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, οι οποίοι έγιναν γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στον τέταρτο κύκλο του MasterChef.

“Γνώρισα τους γονείς της Μαρίας και είπαμε ένα γεια…” , είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης, με την Μαρία να επισημαίνει: “Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει, ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου ρωτάει απλά αν με προσέχει…” .

Ο Δημήτρης, μάλιστα, δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: “Έχω πει στην Μαρία να μη βάφεται σαν να πηγαίνει σε γάμο ή για καφέ στη Θεσσαλονίκη. Ήρθαμε στην Αθήνα, ο κόσμος βάφεται πιο light…” .

Απαντώντας στον πρώην συμπαίκτη τους, Κώστα Νταλιάνη, που σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε: “Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι αρκετά έξυπνος για να τον σύρει μια γυναίκα από τη μύτη. Νομίζω ότι το έκανε εσκεμμένα για να κερδίσει κάτι που ήθελε” , η Μαρία σχολίασε: “Δεν μπορεί ένα 22χρονο να σέρνει από τη μύτη έναν 30χρονο…” , ενώ ο Δημήτρης ξεκαθάρισε: “Δεν σκέφτηκα ποτέ να χρησιμοποιήσω μια σχέση για να προχωρήσω και να παιχτεί τηλεοπτικά. Δεν θα υπήρχε αυτό…” .

Ακόμα, ο Δημήτρης εξομολογήθηκε πώς οι δυο τους συγκατοικούν μετά το MasterChef, ενώ μίλησε ανοιχτά και για την αισθητική επέμβαση που φέρεται να έκανε, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More