Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Για φαγητό στο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη! [pics]

Στο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη στην καρδιά της Αθήνας βρέθηκαν χθες η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος από το MasterChef 4 και απόλαυσαν τα πιο λαχταριστά πιάτα ιταλικής κουζίνας στο ζεστό και cosy χώρο που έχει δημιουργήσει ο διάσημος κριτής του παιχνιδιού. Το γνωστό ζευγάρι του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, μετά το μεγάλο τελικό άρχισε και επίσημα τις εξόδους του.

Οι δυο πρώην παίχτες που διαγωνίστηκαν στα ίσα στο Silver Award του MasterChef 4 με τον Δημήτρη Μπέλλο να κερδίζει το έπαθλο των 10.000 ευρώ έχουν αρχίσει το tour σε αγαπημένα εστιατόρια και φυσικά ένας από τους πρώτους προορισμούς τους ήταν το εστιατόριο του μέντορα της Μαρίας, Πάνου Ιωαννίδη στην Αθήνα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης που μιλούσε πάντα με λόγια θαυμασμού για την παίχτρια της ομάδας του, που όπως αποκάλυψε είχε τη μεγαλύτερη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι, την στιγμή της αποχώρησής της, έκανε ανοιχτή πρόσκληση τόσο σε εκείνη όσο και στον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο να δουλέψουν μαζί του.

Το ζευγάρι πάντως, βρέθηκε χθες στο εστιατόριο του γνωστού κριτή και μέντορα, απόλαυσε μερικά από τα πιο γευστικά πιάτα του και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από την έξοδό του!

Το ζευγάρι με τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη και τον μάγειρα Δημήτρη Παπαπαναγιώτου

 

Read More

And More