Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Παντρεύεται το ζευγάρι του MasterChef;

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και μετά το τέλος του MasterChef! Οι δύο μάγειρες που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο reality μαγειρικής παραχώρησαν συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και απάντησαν στο ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Το MasterChef μας βοήθησε πάρα πολύ και μας άνοιξε πολλές πόρτες. Μετά από δυο χρόνια δεν έχουμε φθαρεί και συνήθως μας παίρνουν επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι οπότε το MasterChef είναι ένα κίνητρο για να μας πάρει κάποιος στη δουλειά. Μαλώναμε, ο Δημήτρης ήταν στην κουζίνα, εγώ ήμουν στο υπνοδωμάτιο και τον έκανα unfollow μέχρι να μου ζητήσει συγνώμη» τόνισε, με χαμόγελο, η Μαρία Μπέη για τις φήμες χωρισμού.

Σχετικά με τον επερχόμενο γάμο, ωστόσο, ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν σαφής. «Ναι, θα το πάρω το κορίτσι σε λιγάκι, θα αλλάξουμε και θα πάμε στην κουζίνα»!

«Βλέπεις, μήπως, κανένα δαχτυλίδι στα χέρια μου που εγώ δεν βλέπω» αναρωτήθηκε, με νόημα, η Μαρία Μπέη.

 

Όσον αφορά, δε, στο… «θέαμα που πρόσφεραν στο MasterChef» κατά τον Διονύση Πρώιο, η Μαρία Μπέη απάντησε ως εξής. «Ναι, κόβαμε και εισιτήριο! Κάποιοι μπορούν να κλέψουν αυτή τη δημοσιότητα από εμάς και να πατήσουν πάνω σε αυτό για να φανούν και εκείνοι. Στην αρχή μας ενόχλησε, αλλά μετά είδαμε την πορεία του συγκεκριμένου παίκτη και λέμε… εντάξει, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια που λέμε και στο χωριό μου».

Read More

And More