Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έτσι σχολίασε την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων

Αντιδράσεις κατάφερε να προκαλέσει για ακόμη μια φορά η Ιωάννα Τούνη μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ένα από τα νησιά που επισκέφθηκε είναι οι Παξοί. (δες εδώ το κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης)

Ωστόσο εκεί τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε η Ιωάννα Τούνη καθώς τα εστιατόρια του νησιού ήταν κλειστά τις μεσημβρινές ώρες που η θερμοκρασία χτύπαγε κόκκινο.

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να αναφέρεται ωστόσο στα έκτακτα μέτρα που έχουν παρθεί λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα που επικρατεί στη χώρα.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτησή της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και σε όλους έφερε στο μυαλό μια παλαιότερη δήλωσή της στην οποία ανεφερε πως οι Έλληνες “βολεύονται” με τα 800 ευρώ του επιδόματος της αναστολής αφού είναι τεμπέληδες.

Ένα από τα πρόσωπα που όπως φαίνεται αντέδρασε με τον τρόπο του σε αυτή τη νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος έγραψε στο twitter: “Γιατί ρε Τούνη;” ενώ όταν κάποιος τον ρώτησε αν περίμενε κάτι καλύτερο εκείνος αρκέστηκε να βάλει τρεις τελίτσες.

Read More

And More