Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και το σχόλιο για τη Φαίη Σκορδά

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη που θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά και το διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 έπειτα από εννέα χρόνια μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”.

«Συνεχίζω με την Ελένη Μενεγάκη και του χρόνου και επειδή θα είναι λίγες οι διακοπές και θα επιστρέψουμε νωρίς, ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για τα καινούργια πράγματα που θα κάνουμε» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε,

«Με τη Φαίη δεν έχω μιλήσει. Σίγουρα είναι μια περίοδος που και εκείνη θέλει να πάρει τον χώρο και τον χρόνο της. Σίγουρα την έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι που ενδεχομένως να ακούει περισσότερο από μένα ή και να τη χρειάζονται περισσότερο από μένα. Εγώ μένω λίγο πίσω, ξέρει ότι τη νοιάζομαι, ξέρει ότι την αγαπώ.

Με τον Γιώργο έχουμε μιλήσει, όχι όμως για επαγγελματικά ακόμη. Είμαστε επαγγελματίες. Κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το θέμα είναι ο κόσμος, πρέπει να βάλουμε τον κόσμο σε προτεραιότητα».

Read More

And More