Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συνάντηση με τους συνεργάτες του από το “Πρωινό mou” του παλιού MEGA, μετά από 7 χρόνια!

“Πρωινό mou” ήταν ο τίτλος πρωινής ψυχαγωγικής τηλεοπτικής εκπομπής που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA από τις 11 Οκτωβρίου 2010 μέχρι τις 27 Ιουνίου 2014. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων σεζόν παρουσιαστές της εκπομπής υπήρξαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2013 πήραν μεταγραφή στον ΑΝΤ1 κι έτσι την τέταρτη σεζόν την εκπομπή παρουσίασαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι τρεις τηλεοπτικές σεζόν που συνεργάστηκαν με το MEGA ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κρίθηκαν άκρως επιτυχημένες από άποψη τηλεθέασης και αυτό γιατί η δουλειά που γινόταν ήταν ομαδική. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες υπήρχαν έγκριτοι συνεργάτες, που έδιναν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για τις ανάγκες τις εκπομπής. Κι επειδή ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, όπως πολύ σωστά λέγεται, οι ίδιοι άνθρωποι -με μικρές προσθήκες- εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια μαζί και έγιναν οικογένεια.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, κάποιοι από αυτούς συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια ξανά σε ένα reunion γεμάτο γέλιο και νοσταλγική διάθεση. Μεταξύ άλλων, το “παρών” έδωσαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άκης Πετρετζίκης και η Σάσα Σταμάτη. Στο τέλος της βραδιά, μάλιστα, όλοι οι πρώην συνεργάτες έβγαλαν μία ομαδική φωτογραφία για να θυμούνται την συγκεκριμένα συνάντησή τους, την οποία δημοσίευσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας: “Γιατί οι παρέες δε χαλάνε για τα κανάλια, ρε μ@λ@κ@. Το ορίτζιναλ Πρωινό του ορίτζιναλ Μέγα σε Ορίτζιναλ ριγιούνιον. Άντε να τους ξαναβρείτε τώρα (και να τους εκτιμάτε, όσοι τους έχετε)” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More