Δημήτρης Πανόπουλος: Απίστευτο ξέσπασμα κατά της Βίκυς Πρωτογεράκη

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη στο «Πρωινό» για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Πανόπουλος ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του με όσα άκουσε.

 «Η κυρία Πρωτογεράκη είναι και δικηγόρος, δεν είναι μόνο ηθοποιός. Θίγει τους συναδέλφους της σε δύο χώρους ταυτόχρονα. Θίγει τους ηθοποιούς για όλο αυτό που έχει γίνει, θίγει και τους δικηγόρους που προσπαθούν μέσα στο δικαστήριο να βγάλουν μια άκρη. Λέει “θα είχα αυτοδικήσει πριν”. Με ποιο δικαίωμα θα είχες αυτοδικήσει πριν; Αυτό έχεις να πεις ως δικηγόρος; Ότι θα είχες αυτοδικήσει;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε επίσης: «Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις, έχει κάνει και για τον Δημήτρη Λιγνάδη αντίστοιχες δηλώσεις. Και μάλιστα έλεγε για τον Λιγνάδη “να περιμένει στη φυλακή την καταδικαστική απόφαση γιατί έτσι κι αλλιώς καταδικαστική θα είναι εξαιτίας του κλίματος που έχει δημιουργηθεί”. Προδικάζει κιόλας! Και φαίνεται ότι είναι ανάξια να έχει δημόσιο λόγο».

 

Read More

And More