Δημήτρης Πανόπουλος: Η σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και η σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό

Ο Δημήτρης Πανόπουλος αποτελεί το νέο μέλος της παρέας του «Καλύτερα δε γίνεται» μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού. Ο νεαρός δημοσιογράφος μεταπήδησε από την ενημέρωση στη ψυχαγωγία και, αναμφίβολα, έχει δώσει πολύ καλά δείγματα… γραφής!

Μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα και τη Real Life, ο Δημήτρης Πανόπουλος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και τη σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα και το κλίμα δεν περιγράφονται. Έχουμε έναν εξαιρετικό αρχισυντάκτη, τον Βασίλη Δρυμούση. Η εκπομπή τα έχει όλα. Νιώθω σαν να είμαι με την παρέα μου και κάθε Σάββατο και Κυριακή το μοιραζόμαστε αυτό με τον κόσμο. Βέβαια, δικαιωμένος για την επιλογή μου θα νιώσω όταν μου πουν οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν ότι κι εκείνοι νιώθουν το ίδιο» ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα.

Αναφορικά με τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, ο Δημήτρης Πανόπουλος δήλωσε ότι «είναι εξαιρετική. Ούτε εγώ δε θα με υποδεχόμουν τόσο θερμά. Με βοηθά καθημερινά και μου δίνει συμβουλές. Από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα θέματα. Αυτό είναι πολύτιμο, γιατί ο χώρος τη ψυχαγωγίας είναι πρωτόγνωρος για μένα. Ήδη, μπορώ να σου πω ότι είμαι ευγνώμων που συνεργάζομαι μαζί της».

Σε ερώτηση για το εάν φοβήθηκε τη σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό, ο Δημήτρης Πανόπουλος απάντησε ότι «δε νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνει κάποιος εμένα και τον Κώστα. Εκείνος έχει ήδη διαγράψει τη δική του πορεία στο infotainment και, μάλιστα, με επιτυχία. Εγώ τώρα ξεκίνησα. Το δουλεύω και προσπαθώ να βελτιώνομαι».

Read More

And More