Δημήτρης Παπαδημητρίου: Μαζί με την σύντροφό του Βερόνικα Δαβάκη, μάγεψαν το κοινό στον «Μεγάλο Αιρετικό»! Φωτογραφίες!

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Μαζί με την σύντροφό του Βερόνικα Δαβάκη, μάγεψαν το κοινό στον «Μεγάλο Αιρετικό»! Φωτογραφίες! | tlife.gr

‘Ενας από τους  σπουδαιότερους συνθέτες της Ελλάδα, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, μας παρουσίασε τον Μεγάλο Αιρετικό στην Στέγη του ιδρύματος Ωνάση, μια παράσταση sold out, που αποθεώθηκε από τους θεατές!

Μια παράσταση που θύμισε παρελθόν, ζωντάνεψε το παρόν και έδωσε ελπίδα για το μέλλον!  Στο πλευρό του η σύντροφος του Βερόνικα Δαβάκη καθήλωσε το κοινό με την μεγαλειώδη φωνή της και ερμηνεία της , και ταυτοχρόνως η επιβλητική της παρουσία επι σκηνής, μάγεψε το κοινό!  Εξαιρετικοί επίσης ο Χάρης Ανδριανος και ο Πάνος Παπαϊωάννου.

Ο γνωστός συνθέτης και η Βερόνικα που έχει ιδιαίτερες υποκριτικές και φωνητικές ικανότητες είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και η αγάπη τους για την τέχνη και τη μουσική ήταν αυτό που τους έφερε κοντά

Δες φωτογραφίες από τη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο τους ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Βερόνικα να έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό στο σπίτι του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ώστε να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

READ more