Δημήτρης Ρόκκος: Η διαδικτυακή επίθεση στον γιο του Στέλιου Ρόκκου και η αιχμηρή απάντησή του

Ένα αρκετά επιθετικό μήνυμα που δέχτηκε από άγνωστο αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος επέλεξε να απαντήσει, θέλησε να μοιραστεί χθες με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο μεγάλος γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης.

Ο Δημήτρης Ρόκκος που έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στη μουσική, πολλές φορές μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram τοποθετείται για κοινωνικά θέματα και προτρέπει όσους τον ακολουθούν να ευαισθητοποιηθούν λίγο παραπάνω. 

Η στάση του όμως από έναν ακόλουθό του θεωρήθηκε μάλλον υποκριτική γι΄αυτό και του έστειλε ένα αρκετά επιθετικό μήνυμα στο οποίο του έγραφε: «Σε παρακολουθώ εδώ και καιρό. Βλέπω συνέχεια ταξίδια, ακριβές κιθάρες, ακριβά ρούχα, αμάξια κλπ. Γελάω με εσάς τους γιαλαντζί αριστερούς που ζείτε σε βίλες, πηγαίνετε βόλτες με κότερα σε νησιά και το παίζετε κοινωνικά ευαίσθητοι».

Ο Δημήτρης Ρόκκος που έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δε μασάει τα λόγια του του απάντησε με επίσης επιθετικό ύφος.

«Εγώ πάλι αδερφέ γελάω με κάτι φτωχομπινέδες δεξιούς που δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα για 400-500 και δεν έχουν λεφτά ούτε για σφράγισμα και ταυτόχρονα είναι ρατσιστές με τους φτωχούς, που γλύφουν τα @@@@ του αφεντικού τους για δέκα ευρώ παραπάνω τον μήνα, και που ψηφίζουν έναν πρωθυπουργό που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά και τους λέει στη μάπα τους ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι» ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση του Δημήτρη Ρόκκου ο οποίος στη λεζάντα συμπλήρωσε, “Εν τω μεταξύ αμάξι τώρα θα πάρω αλλά anyway”.

Read More

And More