Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στον γάμο του Άκη Πετρετζίκη

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα νέα του επαγγελματικά βήματα.

«Είμαι στην τηλεόραση από το 2009 και θα είμαι και φέτος. Όλο αυτό θέλει λίγο υπομονή. Θεωρώ ότι η μαγειρική αυτή τη στιγμή τηλεοπτικά έχει λίγο μπουκώσει. Θα με δείτε σε κάτι αντίστοιχο με αυτά που έκανα μέχρι στιγμής και σε ένα κανάλι που αγαπώ και ήθελα πάρα πολύ να είμαι, απλά δεν μπορώ να πω ακόμα πιο είναι», εξήγησε ο γνωστός σεφ στην εκπομπή.

Σχετικά με το MasterChef, την αποχώρησή του, αλλά και την πρόταση που δέχτηκαν οι τρεις κριτές από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο να φύγουν από το Star οι κριτές του MasterChef. Μου ήταν εύκολο να πω όχι στο ριάλιτι. Έχει αλλάξει πάρα πολύ το συγκεκριμένο κόνσεπτ. Ήταν δύσκολο να κρίνω αυστηρά τα παιδιά του Masterchef, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μου έλεγαν να γίνω πιο αυστηρός, να γίνει το παιχνίδι πιο σκληρό».

Για τον λόγο που δεν έδωσε το παρών στον γάμου του Άκη Πετρετζίκη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απάντησε: «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθε κανείς. Εγώ δεν ανέβασα τίποτα. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να το κρατήσει κρυφό, μπορεί να το κάνει. Τώρα στα 51 είμαι αρκετά μεγάλος και για άλλο παιδί. Αν είχα ένα κορίτσι θα με ολοκλήρωνε».

Read More

And More