Δημήτρης Σκαρμούτσος: Βόλτα με την σύζυγο του και τον γιο τους στα βόρεια προάστια! [pics]

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Μαριέττα Ντάνα είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι μαζί τα τελευταία 6 χρόνια και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο, οποίος είναι 3 ετών και αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής τους. Ο γνωστός σεφ έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος αφού εκτός από την προσωπική ευτυχία που ζει, πάνε πολύ καλά και τα επαγγελματικά του.

Τους τελευταίους μήνες, ο γνωστός σεφ, έχει επιστρέψει στην τηλεόραση και παρουσιάζει την εκπομπή “Food n Friends”, όπου το καλό φαγητό, οι νόστιμες συνταγές και οι εκλεκτοί φίλοι συναντιούνται και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ο Δημήτρης παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρίσκει πάντα χρόνο για τον γιο του και την σύζυγο του και διασκεδάζουν όλοι μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στα βόρεια προάστια την οικογένεια Σκαρμούτσου, να κάνει τις αγορές της και να απολαμβάνει χαλαρά τη βόλτα της στην Κηφισιά. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μάλιστα δεν άφησε λεπτό από κοντά του τον γιο του και δεν σταμάτησε φυσικά τα παιχνίδια μαζί του. Οι τρεις τους με το total black ντύσιμο τους, ήταν ανανεωμένοι και ευδιάθετοι και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More