Δημήτρης Σκουλός: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Σκουλός αφού πριν λίγη ώρα η σύζυγός του Τζέλλα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. 

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM που εδώ και 13 χρόνια είναι παντρεμένος με την σύζυγό του και μαζί είχαν αποκτήσει ήδη μια κόρη, που σήμερα είναι 8.5 ετών πλέον έχει ακόμη μια γυναίκα στη ζωή του που δεν είναι άλλη από τη νεογέννητη κόρη του.

Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει και σε δηλώσεις που είχε κάνει λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της γυναίκας του, επιθυμία του ήταν να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι και ακόμη περισσότερο μια δεύτερη κορούλα. 

Την ευχάριστη είδηση της γέννησης της κόρης του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram με το χεράκι της μικρής μέσα από το μαιευτήριο γράφοντας:

“Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα”

Read More

And More