Δημήτρης Σκουλός: Είναι χαζομπαμπάς! Η κόρη του έφτιαξε… μάσκα ομορφιάς (pics)

Ο Δημήτρης Σκουλός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι κριτής στο GNTM, το οποίο γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Εκτός από ένας καταξιωμένος φωτογράφος με λαμπρή καριέρα, ο Δημήτρης είναι και ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης! Η σύζυγός του Τζέλα και η μονάκριβη κόρη του, Μάιρα είναι για εκείνον τα πάντα. Μετά από μια απαιτητική ημέρα, το μόνο που επιθυμεί είναι να τρέξει σπίτι του και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τις γυναίκες της ζωής του.

Ο κριτής του GNTM είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε μια ανάρτηση που μας έκανε να… λιώσουμε στα γέλια. Η κορούλα του αποφάσισε να του φτιάξει μάσκα, με τον διάσημο πατέρα να νομίζει ότι εννοεί… προστασίας για τον κορονοϊό. Ωστόσο, η Μάιρα ήθελε απλά να του κάνει… μάσκα ομορφιάς!

“(Μάιρα)Μπαμπά σου έφτιαξα μάσκα. (εγώ) Μωρό μου δεν προστατεύει την μύτη.(Μάιρα) περίμενε μπαμπά να την διορθώσω. (εγώ) Αγάπη μου μπορώ να βγω έξω με αυτή? Θα της βάλεις λαστιχάκια για τα αυτιά? (Μάιρα). Βρε μπαμπά μάσκα ομορφιάς σου έκανα. Στο τέλος θα σου βάλω και κρέμα……Αυτά….” ήταν ο απολαυστικός διάλογος πατέρα και κόρης.

Read More

And More