Δημήτρης Σκουλός: Φωτογραφίζεται με τη σύζυγό του και στέλνει τις ευχές του για τις γιορτές!

O Δημήτρης Σκουλός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους φωτογράφους της Ελλάδας. Ωστόσο, την φετινή τηλεοπτική σεζόν, άφησε για λίγο τη φυσική του θέση, πίσω από το φακό, και έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο γυαλί, μέσα από το Greece’s Next Top Model, ως κριτής.

Παράλληλα με την επαγγελματική επιτυχία, όμως, ο Δημήτρης Σκουλός βιώνει και την προσωπική ευτυχία, αφού είναι είναι τρυφερός σύζυγος κι ένας στοργικός πατέρας. Συγκεκριμένα, είναι παντρεμένος τα τελευταία δέκα χρόνια με μια εντυπωσιακή γυναίκα, κατά 15 χρόνια νεότερή του, ονόματι Τζέλα και μαζί έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κόρη, τη Μάιρα, η οποία έχει πάρει τα μυαλά και τον δύο γονιών της.

Αυτές τις μέρες, ο γνωστός φωτογράφος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα και ξεκουράζεται, μετά από αρκετούς μήνες απαιτητικών γυρισμάτων για το reality μόδας του STAR. Βέβαια, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από τη ζωή του.

Έτσι, λοιπόν, χθες το βράδυ, δημοσίευσε στα InstaStories του μια selfie που έβγαλε με την γυναίκα της ζωής του, θέλοντας να στείλει έτσι τις ευχές του για τα Χριστούγεννα στους followers του. «Καλά Χριστούγεννα, ονειρικά και μαγεμένα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More