Δημήτρης Σκουλός: Η μακροσκελής ανάρτηση λίγη ώρα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM (pic)

Λίγα μόλις λεπτά μας χωρίζουν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του GNTM στο οποίο για πρώτη φορά είδαμε να συμμετέχουν εκτός από κορίτσια και αγόρια.

Ο Δημήτρης Σκουλός που για ακόμη μια φορά είδαμε στη θέση του κριτή και που θα αναλάβει να κάνει τη φωτογράφηση στιςε δυο τελευταίες δοκιμασίες, θέλησε να κάνει τον δικό του απολογισμό όλων αυτών των μηνών μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ άπειρα τους @vourmanos για την εξυπνάδα, φαντασία,για το ανήσυχο και ατελείωτα δημιουργικό του μυαλό που μας παρασέρνει όλους στο show σε ένα φανταστικό ταξίδι. Τη λατρεμένη μας @johada13 για τη στήριξη, υποστήριξη, στοργή, μεθοδικότητα, φροντίδα και για τόσα άλλα (χρειάζομαι ένα σεντόνι για να τα γράψω όλα) που μας προσφέρει απλόχερα από την πρώτη ημέρα. Τον υπερταλαντούχο σκηνοθέτη μας @giannis_mikros (δεν έχω γνωρίσει τόσο ταλαντούχο αλλά παράλληλα ήρεμο και καλοσυνάτο άνθρωπο στον χώρο μας). Την @lnafsika που με το μπρίο και το ταλέντο της μας ξεσηκώνει όλους σε ένα ατελείωτο πάρτυ. Την @vickykaya για την ομορφιά, την εμπειρία και την κομψότητά της που αναβαθμίζει και εμάς δίπλα της. Τον @angelosbratis που με το χιούμορ και την ευγένεια του περνάνε οι ατελείωτες ώρες γυρισμάτων χωρίς να το καταλάβουμε. Tην @genevievevv για την τρέλα της και την δημιουργικότητα της που μας έχει κάνει να μην βαριόμαστε ποτέ . Την @zorzettaz που μας ανέχεται και είναι πάντα εκεί για εμάς . Τον @nchristoforou που φρόντισε για όλα ώστε να μην μας λείψει τίποτα και να τελειώσουμε τα γυρίσματα με ασφάλεια. Το @starchanneltv για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του. Και όλους τους fans ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για την αγάπη τους, και την ανοιχτή αγκαλιά τους για ένα show που αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε πολύ. END of GNTM 2020» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Read More

And More