Δημήτρης Σκουλός: Ο ιδιαίτερος τρόπος που ευχήθηκε στην σύζυγό του “χρόνια πολλά” για τα γενέθλιά της!

Δημήτρης Σκουλός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους φωτογράφους της Ελλάδας. Ωστόσο, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, άφησε για λίγο τη φυσική του θέση, πίσω από το φακό, και έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο γυαλί, μέσα από το Greece’s Next Top Model, ως κριτής. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του reality μοντέλων.

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Δημήτρη Σκουλό, καθώς η σύζυγός του, Τζέλλα, έχει τα γενέθλιά της! Ο γνωστός φωτογράφος είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την αγαπημένη του και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Μάιρα! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την σύζυγό του. “Happy birthday my love… #wifesbirthday”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως θα δεις, η Τζέλλα ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία κρατώντας στην αγκαλιά της τον τετράποδο φίλο της οικογένειας. Τόσο εκείνη όσο και ο σκύλος φορούσαν γιορτινά καπελάκια και ήταν έτοιμοι για το beach party τους!

Δες την φωτογραφία:

Η σύζυγός του πόζαρε στον φακό του Δημήτρη Σκουλού!

Read More

And More