Δημήτρης Σκουλός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου του

Τις πρώτες του δηλώσεις στη “Φωλιά των Κου-Κου” έκανε πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Σκουλός μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της γυναίκας του. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM επέλεξε την ημέρα που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες για να μοιραστεί του ευτυχές γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται η κορούλα του Μαϊρα να φιλά την κοιλίτσα της συζύγου του και ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα ο Δημήτρης Σκουλός μοιράστηκε τη χαρά του αποκαλύπτοντας πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς ενός ακόμα κοριτσιού. (δες εδώ την ανάρτηση του φωτογράφου)

“Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας και εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι αλλά δε το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι, Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες, ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο. Φουσκώνουμε. Η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ” ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

Read More

And More