Δημήτρης Σταρόβας: Σχέδια γάμου μέσα στο 2023 – «Μπορεί να με δείτε γαμπρό»

Για την απουσία του τη φετινή σεζόν από την τηλεόραση, την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε να παντρεύεται μέσα στο 2023 μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

«Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω φέτος από την τηλεόραση. Υποτίθεται ότι η εκπομπή που ήμουν πέρυσι, θα συνεχιζόταν, όπως και η σειρά με τον Σεφερλή. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να συνεχιστεί το «Όλα γκουντ» γιατί δεν πήγαινε άσχημα και δεν πάει καλυτέρα αυτό που πήρε την θέση του. Κοιτούσα τα νούμερα τηλεθέασης από επαγγελματικό ενδιαφέρον, άλλα χωρίς την αρρώστια που έχουν κάποιοι.

Τον Γρήγορη τον νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και η εκπομπή έχει την υπογραφή του. Υπάρχουν χειρότεροι νουμεράκηδες από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και ο Γκουντάρας το έψαχνε πολύ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Δεν πήγα στο J2US, γιατί θεωρώ ότι έχει πολλή δουλειά και εγώ είμαι καλομαθημένος. Από το J2US έχει περάσει η μισή Ελλάδα. Μου κάνουν συνέχεια πρόταση, άλλα δεν πάω. Νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά στην τηλεόραση. Θα μου ταίριαζε νομίζω ένα νυχτερινό, άλλα δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είναι.

Θα ήθελα να έχω μια βραδινή εκπομπή, να καλώ ανθρώπους και να γνωρίζουμε μαζί άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους. Υπάρχει υποκρισία στο χώρο της τηλεόρασης, κανείς δεν μιλάει αρνητικά για κάποιον. Θα ήθελα μια εκπομπή που να δείχνει τι συμβαίνει, όταν δε γράφουν οι κάμερες. Εκεί είναι το ζουμί».

«Όχι ρε, άσε με ήσυχο, τι γαμπρό; Άντε, μπορεί τώρα μέσα στο 23 που είναι και ωραίο νούμερο» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για το ενδεχόμενο να ντυθεί γαμπρός μέσα στο 2023.

Read More

And More