Δημήτρης Στρέπκος: Ανατριχιάζει το μήνυμα για την Κάτια Νικολαΐδου – «Σήμερα ήταν η τελευταία σου παράσταση»

Το τελευταίο «αντίο» στην Κάτια Νικολαΐδου είπαν σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου  η οικογένειά της και οι φίλοι της από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της και ο αδελφός της, οι οποίοι θρηνούν για τον θάνατο της Κάτιας τους η οποία “έφυγε” σε ηλικία 58 ετών ηττημένη από τον καρκίνο – Δες ΕΔΩ φωτογραφίες από το τελευταίο «αντίο»

Στο πλευρό της οικογένειας διαρκώς ο Δημήτρης Στρέπκος, ο αδελφικός φίλους της Κάτιας Νικολαΐδου. Ο γνωστός σχεδιαστής δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η καλύτερη του φίλη θα πήγαινε στην τελευταία της κατοικία με τα ρούχα που είχε σχεδιάσει εκείνος.

Ανατριχιάζει η ανάρτησή του λίγες ώρες μετά την κηδεία.

«Σήμερα ήταν η τελευταία σου παράσταση. Όλοι ήταν εκεί για σένα. Φορούσες τα ρούχα μου. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά σου ήταν εκεί, νόμιζα ότι θα βγεις και θα πεις ότι όλο αυτό είναι ένα κακό παιχνίδι. Περίμενα τις selfies και τα αστεία μας βίντεο. Αλλά δεν ήρθες ποτέ. Αντίο άγγελέ μου. Είσαι το φως στη ζωή μου. Ενας άγγελος. Σε αγαπάμε. Ο αδελφός του, Τάκης έβαλε τα δυνατά του. Η μητέρα σου ήταν δυνατή. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε», έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Στρέπκος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Strepkos (@celebrityskinstrepkos)

Read More

And More