Δημήτρης Χατζηγεωργίου: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του Καρολίνα Πελενδρίτου

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η Καρολίνα Πελενδρίτου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

O γνωστός σπορτσκάστερ και η χρυσή ολυμπιονίκης παραολυμπιονίκης της κολύμβησης είναι αρκετά χρόνια μαζί, το 2018 μάλιστα ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου και την Καρολίνα Πελενδρίτου σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια. Οι δυο τους είχαν μαζί και τον τετράποδο φίλο τους, ενώ παράλληλα έκαναν και τα ψώνια τους.

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα αναπηρίας, δεν είναι και για τον άλλον εύκολο να το αποδεχτεί. Παίζει ρόλο πόσο έχεις συμβιβαστεί εσύ με το πρόβλημά σου. Με τον Δημήτρη η σχέση μας είναι πολύ ειλικρινής και νομίζω ότι μόνο αυτό πρέπει να έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Σεβόμαστε ο ένας τη ζωή του άλλου. Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Το θέμα είναι να μπορείς να βρεις μία ισορροπία μέσα από όλη αυτή την κατάσταση», είχε δηλώσει η Καρολίνα Πελενδρίτου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Read More

And More