Δήμος Μούτσης: Η απάντηση του συνθέτη για την καταγγελία της Λυδίας Σέρβου

Η Λυδία Σέρβου κατηγόρησε πριν μερικές ημέρες έναν μουσικοσυνθέτη πρώτης γραμμής για σεξουαλική παρενόχληση, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. Σήμερα, η γνωστή τραγουδίστρια μέσα από συνέντευξή της στα Νέα, αποκαλύπτει το όνομά του. Ο Δήμος Μούτσης είναι ο άνθρωπος που κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. (Διάβασε εδώ όλα όσα είπε στη συνέντευξή της)

“Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους” δήλωσε χαρακτηριστικά η Λυδία Σέρβου στα ΝΕΑ.

Ο Δήμος Μούτσης, τοποθετήθηκε σχετικά με την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Φώσκολου: “Aναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται”.

Read More

And More