Λυδία Σέρβου: Αυτός είναι ο μουσικοσυνθέτης πρώτης γραμμής που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση

Την περασμένη εβδομάδα η Λυδία Σέρβου προχώρησε σε μια καταγγελία σοκ μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook. Εκεί, κατηγορούσε μουσικοσυνθέτη πρώτης γραμμής για σεξουαλική παρενόχληση, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. (διάβασε εδώ αναλυτικά την καταγγελία σοκ της Λυδίας Σέρβου)

Σήμερα μέσα από συνέντευξή της στα Νέα, η Λυδία Σέρβου αποκαλύπτει το όνομά του. Ο Δήμος Μούτσης είναι ο άνθρωπος που κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Διάβασε εδώ επίσης: Σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος, στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

«Είχα αποφασίσει να μην αποκαλύψω το όνομά του λόγω της ηλικίας του κυρίως αλλά κι επειδή δεν έχω καμία άλλη απόβλεψη εκτός από τη σωτηρία της δικής μου ψυχής αλλά και άλλων παιδιών για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία μου να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Εξάλλου ο άνθρωπος αυτός είναι 82 χρόνων. Λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω. Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους», αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια.

Όταν τη ρωτούν τι θα έλεγε στον Δήμο Μούτση αν τον ξανάβλεπε (γιατί από το περιστατικό που είχε περιγράψει πριν από μερικές μέρες, δεν έχουν ξανασυναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια) η τραγουδίστρια εξομολογείται: «Φοβάμαι κατ’ αρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, εάν ιδίως ήμουν μόνη μου. Εάν, ωστόσο, έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο «κρίμα» για το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και για το αξιόλογο έργο του που προσωπικά δεν μπορώ να το διαχωρίσω από τον άνθρωπο».

Read More

And More