Δήμος Μυλωνάς: Ετοιμάζεται να παντρευτεί με κουμπάρο διάσημο Έλληνα τραγουδιστή!

Ο Δήμος Μυλωνάς δηλώνει έτοιμος να αφήσει την εργένικη ζωή και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Φωτεινή Κωνσταντινίδη. Το άλλοτε “χρυσό” παιδί της τηλεόρασης της δεκαετίας του ’90 που είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στην ζωή του, μίλησε στην εφημερίδα Real Life και αποκάλυψε με μεγάλο ενθουσιασμό τον επικείμενο γάμο του, αλλά και το γεγονός πως ο Αντύπας θα τους παντρέψει.

“Παντρεύομαι” τόνισε ο πρώην παρουσιαστής, αποκαλύπτοντας πως το μυστήριο θα τελεστεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. “Λατρεύω την Πόλη. Τη θεωρώ αυτοκράτειρα των πόλεων, όπως και η μέλλουσα γυναίκα μου. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να παντρευτούμε εκεί. Δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία, αλλά το σίγουρο είναι ότι κουμπάρος μας θα είναι ο τραγουδιστής Αντύπας, ο οποίος είναι πολύ φίλος μου”.

Ο μήνας του μέλιτος και η πρόταση γάμου

Ο Δήμος Μυλωνάς και η σύντροφός του, Φωτεινή, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της αισθητικής έχουν ήδη αποφασίσει και το μέρος που θα πάνε μήνα του μέλιτος, το οποίο είναι το Τόκιο! Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου έγινε με αναπάντεχο και ρομαντικό τρόπο, στην Βενετία. “Μετά από έναν μήνα σχέσης, πήραμε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτούμε. Η πρόταση γάμου έγινε σε μία βόλτα μας πάνω σε μία γόνδολα στη Βενετία. Θαυμάζω τη στωικότητα της συντρόφου μου”, τονίζει ο πρώην παρουσιαστής και ηθοποιός.

 

Read More

And More