Δήμος Μυλωνάς: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του! [pics,vid]

Ο Δήμος Μυλωνάς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Φωτεινή Κωνσταντινίδη, το απόγευμα της Πέμπτης. Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαδιάρη, στο Θησείο και όχι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, όπως αρχικά είχε κανονιστεί. Κουμπάροι στον γάμο ήταν η Άννα Φόνσου και η Ράνια Πατακού, αν και είχε γραφτεί πως θα τους πάντρευε ο καλός φίλος του ηθοποιού, Αντύπας.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η νύφη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ανέβασε φωτογραφία από την σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους. Φυσικά, οι ευχές έπεσαν “βροχή”!

Στη συνέχεια, η ευτυχισμένη νύφη ανέβασε βίντεο στα social media από το πάρτι του γάμου, με τον Δήμο Μυλωνά να σέρνει πρώτος τον χορό, με την κουμπάρα, Άννα Φόνσου.

Δες φωτογραφίες από τον γάμο που ανέβασε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου έγινε με αναπάντεχο και ρομαντικό τρόπο, στην Βενετία. «Μετά από έναν μήνα σχέσης, πήραμε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτούμε. Η πρόταση γάμου έγινε σε μία βόλτα μας πάνω σε μία γόνδολα στη Βενετία. Θαυμάζω τη στωικότητα της συντρόφου μου», τονίζει ο πρώην παρουσιαστής και ηθοποιός.

Read More

And More