Δήμος Βερύκιος: Πέταξε απίστευτη “βόμβα” στον αέρα του “Happy Day”!

Όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο, στο χώρο της δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ξέρουμε ένα πράγμα. Ξέρουμε πως ο Δήμος Βερύκιος τα λέει… τσεκουράτα! Ξέρουμε πως όταν το συναίσθημα έρχεται και πλημμυρίζει τον Δήμο, τότε δεν τον σταματάει τίποτα και δεν τον νοιάζει τίποτα.

Ο Δήμος είναι ένας δημοσιογράφος – γιατί πρώτα απ ΄όλα και πάνω απ ΄όλα είναι δημοσιογράφος και μετά τηλεοπτικό πρόσωπο και στέλεχος του Alpha -, που είναι μαχόμενος και που του έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής το να λέει την άποψή του χωρίς φόβο και με πολύ, πάρα πολύ πάθος.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για άλλους πολλούς – με τον Δήμο ήσταν στο “Εθνος” πάρα πολλά χρόνια -, εννοείται πως φροντίζω σχεδόν καθημερινά να τον απολαμβάνω στο “Happy Day”. Γιατί η live σύνδεσή του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι όντως απολαυστική. Άλλωστε, μέσα από αυτή τη διαδικασία, εκτός του ότι η εκπομπή αποκτά μία πολύτιμη δυναμική, έχει γίνει καλύτερη και η Σταματίνα. Έχει προχωρήσει, έχει εξελιχθεί και οι άνθρωποι που δουλεύουν και εξελίσσονται μόνο κερδισμένοι βγαίνουν.

Έτσι ,λοιπόν, και σήμερα παρακολούθησα με προσοχή την συζήτηση της Σταματίνας και της παρέας της με τον Σπύρο Λάμπρου και τον Δήμο Βερύκιο. Κι εκεί που πρωί-πρωί ήμουν χαλαρή κι αμέριμνη, μία βόμβα μεγατόνων ήρθε κι έσκασε στο σαλόνι μου. Μία βόμβα η οποία αρχικά με πάγωσε και με έκανε να σκεφτώ ότι “τι είπε πάλι ο άνθρωπος”. Αλήθεια, σου το ορκίζομαι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση ήρθε στα νησιά στους προύχοντες, στους έχοντες και στους κατέχοντες, σε όσους έχουν φοροδιαφύγει, σε όσους έχουν κινηθεί ύποπτα σε σχέση με τον πλούτο τους και όχι μόνο και γενικότερα η συζήτηση ήταν γύρω από την εγχώρια high society και την ελίτ του τόπου.

Όταν ,λοιπόν, έτυχε η Σταματίνα να αναφερθεί στην Πάρο την οποία υπεραγαπά και περνά εκεί τα καλοκαίρια της και ο Δήμος είπε πως δεν αντέχει το συγκεκριμένο νησί, φυσικά και έσπευσε να τον… επαναφέρει στη τάξη και του υπενθύμισε πως μία φορά έχει πάει όλη κι όλη και πως αυτή ήταν Δεκαπενταύγουστος που γίνεται χαμός.

Και τότε τι είπε ο άνθρωπος, τι βόμβα εκτόξευσε: “Οχι Σταματίνα μου δεν έρχομαι στη Πάρο, δεν μου αρέσει, άσε που βλέπω και τις βιλάρες και από την άλλη βλέπω τι έχει φύγει από το μισό… δις (!!!) του Alpha και σαλτάρω”!!!

Και θα μου πεις, γιατί αυτή η δήλωση είναι βόμβα μεγατόνων; Θα καταλάβεις το γιατί, αρκεί να σκεφτείς πως συνδέονται ο Alpha με την Πάρο, ποιό από τα λαμπερά του πρόσωπα έχει εξοχικό στο εν ΄λόγω Αιγαιοπελαγίτικο νησί και με ποιό πρόσωπο έχει πλέον η διοίκηση του Alpha πρόβλημα.

Και επειδή είμαι καλή στους γρίφους, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω στο συγκεκριμένο γρίφο, αναφέροντας απλά, ότι σπίτι στη Πάρο έχει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος εννοείται ότι δούλεψε επί σειρά ετών στον Alpha και πληρώθηκε αδρά (έτσι συμβαίνει με τα πρόσωπα επιπέδου Λαζόπουλου που κάνουν το κοινό να παραμιλά και τα μηχανάκια της Nielsen να λυγίζουν) και με τον Λάκη είναι γνωστό πως οι σχέσεις του καναλιού έχουν διαταραχθεί από πέρσι.

‘Οπως είναι γνωστή και η “κόντρα” που υπάρχει ανάμεσα στο δημοφιλή ηθοποιό και στο Δήμο. Μία κόντρα η οποία κρατάει χρόνια, όπως η καλή κολώνια. Και αν κρίνουμε από τα σημερινά και δεν πέφτω έξω (γιατί μπορεί να μην έχω καταλάβει και σωστά…); Αυτή η τηλεοπτική κολώνια θα κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια…

Read More

And More