Δημοσθένης Πέππας: Ποιος είναι ο ποινικολόγος παντρεύεται η Μαρίνα Ασλάνογλου

Στη Σκιάθο ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Το ζευγάρι μετρά περίπου ένα χρόνο σχέσης αλλα ήταν αρκετός για να καταλάβουν ότι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Εκείνη μετακόμισε στο σπίτι του στην Χάρητος στους πρώτους μήνες που ήταν μαζί και δεν άργησε να έρθει και η πρόταση. Ποιος είναι όμως ο ποινικολόγος που έχει κλέψει την καρδιά της Μαρίνας;

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις λεπτομέρειες για το γάμο

Ο Δημοσθένης Πέππας, μετά από τις σπουδές του στην πόλη Foggia της Ιταλίας επέστρεψε στην Ελλάδα όπου μαζί με την επίσης δικηγόρο αδερφή του Ελισάβετ εργάστηκαν κοντά στον πατέρα τους Κωνσταντίνο. Οι δυο τους αργότερα ανέλαβαν τα ηνία του δικηγορικού γραφείου του αγαπημένου τους πατέρα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο γνωστός ποινικολόγος εκτός από την επαγγελματική του πλευρά είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τους φίλους, την διασκέδαση και τα sport. Ο ίδιος, αγαπά το ποδόσφαιρο -και ειδικά την Πειρραϊκή ομάδα του Μανδραϊκού, έχει αδυναμία στην ιππασία ενώ λατρεύει και τα θαλάσσια sport. Τα καλοκαίρια τον βρίσκουν συνήθως στην Σκιάθο, όπου περνάει πολύτιμο χρόνο με τους καλούς του φίλους. Με τη Μαρίνα Ασλάνογλου γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και είναι full in love!

Το ζευγάρι θα μείνει στο νησί και μετά το γάμο για το ταξίδι του μέλιτος και θα κάνει μικρές εξορμήσεις με το σκάφος σε γύρω νησιά.

Read More

And More