Η κόντρα συνεχίζεται...

Δημουλίδου ξανά κατά Βαρθακούρη: “Έχω φθάσει σε μια ηλικία που αρνούμαι να σπαταλιέμαι σε γελοιότητες”

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου απάντησε στον Χάρη Βαρθακούρη και η κόντρα μεταξύ τους συνεχίζεται.

Όλα ξεκίνησαν από την κριτική της συγγραφέως στον τραγουδιστή για την παρουσία του στο Σου Κου Family και ακολούθησε η απάντηση του Χάρη, ο οποίος μεταξύ άλλων, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως αν ήθελε να τον διορθώσει, θα έπρεπε να του στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. (Δες εδώ αναλυτικά πώς άρχισε η κόντρα Δημουλίδου – Βαρθακόυρη)

Σε νέα μακροσκελή ανάρτησή της, η Χρυσήιδα Δημουλίδου παρακάλεσε τον Χάρη Βαρθακούρη να δείξει το μήνυμά της και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Το ότι δεν έχω το δικαίωμα της γνώμης μου ή να ασκήσω κριτική σε ότι με ενοχλεί ή θίγει την αισθητική μου παρά μόνο να μου ασκείται από το οποιοδήποτε γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι οι συγγραφείς πρέπει να γράφουν αυστηρά μόνο βιβλία και να μην έχουν γνώμη στο δημόσιο βίο και γεγονότα… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι έχω ωριμάσει- άρα γεράσει- επομένως έχω το ακαταλόγιστο και δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ και να πράξω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι εκφράζομαι στην Ελληνική γλώσσα αλλά δεν γίνονται αντιληπτά αυτά που γράφω, μεταφέροντας παραποιημένη την έννοια κειμένων μου… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι ζηλεύω τα ευτυχισμένα, πολιτισμένα ζευγάρια και τις όμορφες νέες γυναίκες… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι δηλώνω συγγραφέας του τύπου «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις»… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι χρησιμοποιώ “επώνυμους” για να αναγνωριστώ στο Πανελλήνιο και να πουλήσω τα βιβλιαράκια μου που δεν αγοράζει κανένας… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι είμαι αγενής, κακόβουλος άνθρωπος που δεν έχει κανένα σκοπό στην ζωή του, απλά περιφέρομαι ως δηλητηριώδες φίδι… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι πρέπει να το “βουλώνω” όταν μιλούν οι άλλοι και μόνο να ακούω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

-Το ότι η ζωή μου είναι κενή, χωρίς ενδιαφέρονται πέρα από το να παρακολουθώ τις ζωές των άλλων… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

Πολλά με ξεπερνούν σ’ αυτή την χώρα. Όπως η Αγένεια, Ημιμάθεια, Αμάθεια, Ψεύδη, Υποκρισία, έλλειψη Παιδείας, έλλειψη Καλών Τρόπων, οι Συκοφαντίες, η Χειραγώγηση, η έλλειψη Σεβασμού, η Περιφρόνηση στις ώριμες ηλικίες ή τον αδύναμο κρίκο, η ανικανότητα Αντίληψης της πραγματικότητας, η έλλειψη σεβασμού στην Προσφορά, κάθε είδους, η Αναξιοκρατία, η μη δημόσια Αναγνώριση των πραγματικά ικανών και ταλαντούχων ανθρώπων, η επικράτηση κυκλωμάτων κλπ κλπ.

Δες το post:

Read More

And More