Διογένης: Η νέα λαϊκή φωνή που θα μας απασχολήσει!

Νέος, ταλαντούχος και με αρκετές μεγάλες συνεργασίες στο δυναμικό του. Ο γοητευτικός Διογένης είναι η νέα λαϊκή φωνή που θα μας απασχολήσει. Διαθέτοντας όλο το πακέτο επιτυχίας, που χρειάζεται ένας καλλιτέχνης, αλλά και πολλές νυχτερινές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου στο βιογραφικό του, με τον Βασίλη Καρρά, να τον έχει χρόνια στο πλευρό του, πιστεύοντας από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του, ο Διογένης, άμεσα θα μας απασχολήσει πολύ μουσικά, χαρίζοντάς μας, καλά τραγούδια, αλλά και πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Ο Διογένη υπέγραψε με τη «G Music» και δισκογραφικά ετοιμάζει όμορφα μουσικά πράγματα. Με μία μοναδική μελωδική λαϊκή χροιά φωνής να τον χαρακτηρίζει, με μία άμεση σκηνική παρουσία να τον έχει κάνει αγαπητό, και χρίζοντας την εκτίμηση των συναδέλφων του, χρόνια τώρα, έφτασε η στιγμή για τον Διογένη, να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά του στο πεντάγραμμο…

Ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της νεοσύστατης δισκογραφικής εταιρίας «G Music», που φέρει την υπογραφή του μετρ μεγάλων επιτυχιών, Γιάννη Μαλλιά, ενώ απαρτίζεται από ένα επιτελείο ικανών ανθρώπων του χώρου της μουσικής, ο Διογένης, έχει μπει ήδη στο στούντιο ηχογράφησης, ετοιμάζοντας τα νέα του τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό!

Read More

And More