Διονυσία Κουκίου – Τάσος Μπερδέσης: Ξαφνικός χωρισμός, λίγο πριν το γάμο! Τι λέει ο πυγμάχος στο TLIFE

Πριν από λίγο καιρό ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Ο λόγος για την ξανθιά καλλονή Διονυσία Κουκίου και τον γνωστό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον αθλητή που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη του αναμέτρηση με τον Τούρκο αντίπαλό του στο The Battle και αποκάλυψε πως δεν θα γίνει γάμος, υποστηρίζοντας όμως ότι ο χωρισμός με την πρώην αγαπημένη του μπορεί να μην είναι οριστικός.

Μιλώντας, αρχικά για το χωρισμό του με την σύντροφό του Διονυσία Κουκίου, είπε: “Τα media και οι δημοσιογράφοι σπεύδουν να ενδιαφερθούν για μένα όταν κάτι κακό συμβαίνει! Είμαι αήττητος στην πυγμαχία στην Ελλάδα από το 2000 και μόνο κάτι μονόστηλα έχουν γραφτεί γι’ αυτό! Τώρα είδα δεκάδες δημοσιεύματα ότι χώρισα! Αυτή την περίοδο προετοιμάζομαι για τον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας μου με τον Τούρκο πρωταθλητή και όλη η ενεργειά μου είναι στην προετοιμασία μου! Παίζω μέσα στο σπίτι μου, στην Πάτρα στις 4 Μαΐου και λογικό είναι να έχω το μυαλό μου μόνο στις προπονήσεις. Η Διονυσία, όπως και κάθε γυναίκα θέλουν να τους αφιερώνεις χρόνο. Με θέλει να την στηρίζω σε όλα και συνεχώς, κάτι που κάνω, αλλά ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα η αλήθεια είναι ότι αλλάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου. Για να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία, θα σας πω ότι η Διονυσία είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν θέλω να την χάσω. Ίσως φταίω στο ότι δεν ήμουν δίπλα της σε κάποια πράγματα, ασήμαντα για ‘μενα, σημαντικά όμως για εκείνη. Ένας τσακωμός δεν είναι χωρισμός. Για ‘μενα τουλάχιστον. Εγώ άλλωστε τσακώνομαι καθημερινά στο ρινγκ και μετά είμαστε αγκαλιά με τους συναθλητές ή τους αντιπάλους μου. Χωρισμός δεν ειναι η απόσταση ή η αποστασιοποίηση! Ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα μου χωρίζω με όλους και τα φτιάχνω με τον προπονητή μου, για να μην είμαι στο ΚΑΤ την επόμενη ημέρα του αγώνα. Όποιος το καταλαβαίνει αυτό, μπορεί να είναι μέλος της οικογένειας μου.
Για το γάμο που ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, δήλωσε: “Όλοι είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που αυτό το βήμα είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η Διονυσία είναι η μούσα και ο άνθρωπος μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια κι ας είχε κάνει και εκείνη τη ζωή της και εγώ τη δική μου για ένα χρονικό διάστημα. Αυτήν τη στιγμή κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου στην επαγγελματική πυγμαχία.
Είμαι πλέον επαγγελματίας πυγμάχος στα χαρτιά και αυτό σημαίνει ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να με καλέσουν στο εξωτερικό για αγώνα! Αυτό το νέο ξεκίνημα προϋποθέτει πολύ χρόνο και ιδρώτα στο γυμναστήριο και μετά μόνο ξεκούραση και ψυχική ηρεμία! Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου ο γάμος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μου. Πρώτη και μοναδική γυναίκα στην καρδιά μου όμως είναι η Διονυσία! Μεγάλη μου καψούρα, όμως, είναι η πυγμαχία”.
Τέλος, για τον επικείμενο αγώνα του, αποκάλυψε: “Ο αντίπαλός μου ειναι τουρκικής καταγωγής αλλά ζει και έχει προπονηθεί στη Γερμανία! Είναι επαγγελματίας πυγμάχος με τριπλάσιους αγώνες από ‘μενα. Εγώ έχω όμως ψυχή και θεωρώ ότι η τεχνική μου είναι κορυφαία και από τις καλύτερες στον κόσμο!”

Δες video από την εμφάνιση του ζευγαριού στο Μίλα:

Read More

And More