Διονύσης Αλέρτας: «Στα 18 μου είχα ένα ατύχημα, έκανα έξι μήνες να περπατήσω»

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» για τον γιο του και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τη μέρα που γεννήθηκε, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και τη δική του θεώρηση για το bullying, η οποία πρόκειται να συζητηθεί πολύ…

Ο Διονύσης Αλέρτας αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει pastry chef, λέγοντας πως είχε ανάγκη για χρήματα και δούλεψε σε ένα μαγαζί.

«Παλιά το bullying το λέγαμε χαβαλέ, να κοροϊδέψουμε, να χτυπήσουμε ο ένας τον άλλον πάνω στην πλάκα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δεχτεί bullying. Μπορεί να μου το έχουν κάνει, αλλά εγώ το πήρα σαν χαβαλέ».

Ο pastry chef μίλησε για το ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι: «Δεν θα βγω να το πουλήσω, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Στα 18 μου θυμάμαι το ατύχημα σαν καλή ανάμνηση. Είχα έξι μήνες να περπατήσω, δεν κλαίγομαι. Αν δεν είχα χτυπήσει στο ατύχημα μπορεί να μην είχα γίνει ζαχαροπλάστης. Όταν έπεσα με τη μηχανή οι γονείς μου έψαξαν τα αίτια στο κεφάλι μας, όχι σε άλλους».

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε ακόμα για την σύζυγό του Νάγια Φωτοπούλου, και το πρώτο τους παιδί που απέκτησαν στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

«Η Νάγια ήταν θαυμάστριά μου κι εγώ ως γνήσιος γύπας την προσέγγισα και φυσικά «έπεσε»! Ότι και να σου πω για το παιδί μου, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζεις, το παιδί το κάναμε για εμάς. Στη διάρκεια του τοκετού ήμουν μέσα, έδινα οδηγίες στη γέννα. Όταν άκουσα το κλάμα γονάτισα στο κλάμα κι εγώ. Με το μωρό έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Όταν κάνεις ένα παιδάκι είναι στο πλαίσιο της χαράς αυτό».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι όταν έμαθε ότι περίμεναν αγόρι χάρηκε πολύ, γιατί βρήκε την ευκαιρία να το κάνει… σαν τα μούτρα του.

Read More

And More