Διονύσης και Τόλης Σχοινάς: Ήταν αχώριστοι – Θλίψη για τον αδερφό του τραγουδιστή που πέθανε

Απίστευτη θλίψη σκόρπισε ο αδερφός του Διονύση Σχοινά, Τόλης, που έφυγε μόλις στα 48 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Ο πάντοτε χαμογελαστός φύλακας άγγελος – όπως τον αποκαλούσαν – του Διονύση έφυγε εντελώς ξαφνικά το πρωί της Πέμπτης.

/

Με τον Διονύση ήταν κυριολεκτικά αχώριστοι και μάλιστα έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό! Πολλοί ήταν εκείνοι που τους αποκαλούσαν δίδυμους και τους πείραζαν για την ομοιότητά τους! Ο Τόλης ήταν ο μεγαλύτερος και όλα περνούσαν από τα χέρια του. Μπορεί να ήταν κι ο ίδιος μουσικός, αλλά είχε επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό του Διονύση και άνηκε στην καλλιτεχνική του ομάδα εδώ και πολλά χρόνια..

/

O Τόλης ήταν το “δεξί χέρι” του αδερφού του και δούλευε στο πλευρό του. Στις live εμφανίσεις του ήταν υπεύθυνος σχεδόν για τα πάντα. Από την κίνηση στο καμαρίνι του μέχρι την εμφάνισή του στην πίστα, ήταν εκείνος που θα έλεγχε τα φώτα, τον ήχο και γενικά όλα όσα έπρεπε πριν ο τραγουδιστής έβγαινε στη σκηνή..

/

Πριν λίγες μέρες ήταν στο πλευρό του και στην πρεμιέρα του, στο 4711 που το γέμισαν ασφυκτικά, ενώ το καλοκαίρι το πέρασαν στη Μύκονο αφού ο Διονύσης εμφανιζόταν σε γνωστό club.

/

Mεγάλη ήταν και η αδυναμία που είχε ο Τόλης στον ανιψιό του Δημήτρη αλλά και στη νύφη του Καίτη Γαρμπή.

/

Read More

And More