Διονύσης Σχοινάς: «Η Καίτη Γαρμπή δεν μου άρεσε με ξανθό μαλλί»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την Καίτη Γαρμπή, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο και με ρωτάνε όλα καλά με την Καίτη; έχετε χωρίσει με την Καίτη; Υπάρχουν κάποια site που γράφουν χώρισε η Γαρμπή και ο Σχοινάς αναφερόμενοι στην επαγγελματική μας συνεργασία, αλλά ο τίτλος είναι χώρισε η Γαρμπή και ο Σχοινάς», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς. 

Σχετικά με μία φωτογραφία που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο με την Καίτη Γαρμπή με ξανθό μαλλί, ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε: «Τη φωτογραφία της Καίτης την είδα, ήταν πιπίνι ωραίο αλλά δεν μου αρέσει με το ξανθό. Με την Καίτη είμαστε ερωτευμένοι 25 χρόνια, το έχουμε πει. Σε βρήκα με βρήκες. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου μικρός και ήθελα να την παντρευτώ». 

«Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ όταν μιλάμε σε μέσα ενημέρωσης. Μπορεί να θες να το πεις διαφορετικά και να το πεις διαφορετικά. Όλα τα καταλαβαίνω και την από δω πλευρά και την από εκεί. Αλλά πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ πως τοποθετούμαστε και αν πρέπει να τοποθετηθούμε, γιατί στο σημείο που έχουμε φτάσει είναι άλλοι αυτοί που θα κρίνουν. Όταν το είδα είπα “ωχ θα τον κράξουνε τώρα”».

Read More

And More