Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του [pic]

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή προσπαθούν να ξεπεράσουν την ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν από διαρρήκτες τα ξημερώματα του Σαββάτου και να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η επιτυχημένη τραγουδίστρια έφτασε κάτω από το σπίτι της μετά το τέλος της εμφάνισής της στο νυχτερινό μαγαζί Έναστρον και πάρκαρε το αυτοκίνητό της. Μόλις βγήκε από αυτό τέσσερις κουκουλοφόροι την πλησίασαν και υπό την απειλή όπλων την έβαλαν μέσα στο σπίτι της. Εκεί κοιμόταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος φυσικά ξύπνησε από τη φασαρία που ακούστηκε και κατέβηκε κάτω. Οι ληστές έδεσαν το ζευγάρι και με πολύ έντονο τρόπο του ζήτησαν να αποκαλύψει που είναι το χρηματοκιβώτιο. Όταν αυτό έγινε, το πήραν και εξαφανίστηκαν.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έζησαν εφιαλτικές στιγμές και το μόνο που θέλουν αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσουν και να ξεχάσουν αυτό που συνέβη. Οι δυο τους επέλεξαν να κρατήσουν ακόμα μια φορά χαμηλούς τόνους και να μην σχολιάσουν την επίθεση που δέχτηκαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής, ο Διονύσης Σχοινάς θέλησε να “λύσει” τη σιωπή του και να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο, στην οποία κρατά τρυφερά το χέρι του.

“Άραγε ξέρεις …?”, αναρωτιέται ο Διονύσης Σχοινάς με τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων του να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Read More

And More