Διονύσης Σχοινάς: Μιλάει πρώτη φορά την για ένοπλη ληστεία στο σπίτι του [video]

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έζησαν τραγικές στιγμές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, όταν άγνωστοι μπήκαν μέσα για να τους ληστέψουν. Οι τέσσερις κουκουλοφόροι περίμεναν την γνωστή τραγουδίστρια να επιστρέψει στο σπίτι της μετά την βραδινή της εμφάνιση στο Acro, μπήκαν στο γκαράζ μαζί της και την απείλησαν να τους ανεβάσει στο σπίτι. Το ζευγάρι υπάκουσε στις εντολές των δραστών και έτσι εκείνοι αναχώρησαν σύντομα από την οικεία τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Διονύσης Σχοινάς είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After dark” και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν βρίσκεται και το κομμάτι της ληστείας. Στο απόσπασμα που προέβαλλε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” βλέπουμε τον γνωστή καλλιτέχνη να μιλάει πρώτη φορά για τα δύσκολα λεπτά που βίωσαν και να περιγράφει το τι συνέβη.

“Έγινε το σκηνικό αυτό που ήταν Χόλιγουντ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο δωδεκάλεπτο τη ζωή μας, γιατί δώδεκα λεπτά κράτησε. Το “παλτό” το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μέσα στο σπίτι και πριν κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε “ανέβασε μας επάνω”. Επάνω ήμασταν και ο Δημήτρης και εγώ. Ο Δημήτρης κοιμόταν εγώ ήμουν ξύπνιος. Ο Δημήτρης ξύπνησε επειδή άκουσε την φασαρία. Όλη η φάση ήταν κουκουρούκου. Μας δέσανε, με χτύπησαν και λίγο για να με φοβερίσουν αλλά σε όλη αυτή τη φάση μας σεβάστηκαν κιόλας. Η Καίτη τους μίλησε και πάρα πολύ καλά, τους είπε “παιδιά για να το κάνατε αυτό έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη””, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Σχοινιάς.

Ο Διονύσης Σχοινιάς άνοιξε την καρδιά του στον Θέμη Γεωργαντά.

Read More

And More