Διονύσης Σχοινάς: Τι απαντά για τη ρήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ένα τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν από το πρωί για τους λόγους που αναβλήθηκε και η δεύτερη πρεμιέρα του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την οριστική ματαίωση της συνεργασίας τους θέλησε να δώσει ο Διονύσης Σχοινάς μέσα από ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στον λογαριασμό του στο instagram.

Tα σενάρια ήθελαν τον Διονύση Σχοινά να έχει αρχικά δυσαρεστηθεί με την αφίσα και στη συνέχεια με τον χρόνο που θα είχε στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτόν που θα είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ωστόσο, μέσω της ανάρτησής του στο Instagram ο Διονύσης Σχοινάς εξηγεί πως οι πρεμιέρα τους ακυρώθηκε δυο φορές χωρίς αυτό να είναι κάτι που έχει αποφασιστεί και από τις δυο πλευρές και χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τον ακριβή λόγο, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου»

Read More

And More