Διονύσης Σχοινάς: Το συγκινητικό μήνυμα για τη συναυλία της Γαρμπή στο Κατράκειο!

Διονύσης Σχοινάς: Το συγκινητικό μήνυμα για τη συναυλία της Γαρμπή στο Κατράκειο! | tlife.gr

Τα 30 χρόνια της στην ελληνική δισκογραφία γιορτάζει απόψε με ένα μεγάλο πάρτυ στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας η Καίτη Γαρμπή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρεθεί στη σκηνή με τους:  Γιώργο Παπαδόπουλο, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Σαμπάνη, Διονύση Σχοινά, Κώστα Τουρνά και την Ελένη Φουρέιρα και έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή για τους θαυμαστές της.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτήν τη συναυλία και την συνύπαρξη στο stage με την σύζυγό του είναι και ο Διονύσης Σχοινάς. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα στην σύζυγό του με μια ανάρτησή του στο Instagram.

«Είναι πολύ ιδιαίτερη η σημερινή νύχτα … 1ον γιατί το κορίτσι μας Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία και 2ον γιατί στον χώρο που θα τραγουδήσουμε ( Κατράκειο Νίκαιας ) εγώ έπαιζα μπάλα με τον φίλο μου τον Πόλυ και τους άλλους συμμαθητές μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του.

Και συνέχισε: «Έβλεπα αυτό το Θέατρο να χτίζεται και ονειρευόμουν την στιγμή που θα τραγουδήσω σ’ αυτό …  Σ´ ευχαριστώ γυναίκα μου για αυτό το δώρο που μου κάνεις και όλα τα φιλαράκια μας που σήμερα το βράδυ θα είναι παρέα σου για να το γιορτάσουμε!».

 

READ more