Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Η πανέμορφη μασέζ και ο φαρμακοποιός σύντροφος της

Θρίλερ με τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι. Θύματα μια 45χρονη μασέζ, μητέρα ενός παιδιού και ο φαρμακοποιός σύντροφός της, με τον οποίο συζούσαν το τελευταίο διάστημα.  Ύποπτος για το άγριο έγκλημα φέρεται να είναι ο πρώην φίλος της άτυχης γυναίκας. 

Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση που διενήργησε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, Νικόλαος Κωτακίδης, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό και κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν τους επιτέθηκε με κάποιο ογκώδες όργανο χτυπώντας τους ξανά και ξανά στο κεφάλι.

Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει προσδιοριστεί, κάτι που αναμένεται να προκύψει από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και φτάνοντας σε κοντινή περιοχή, του έβαλε φωτιά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού φέρεται να κλείδωσε με λουκέτο την πόρτα.

Το αυτοκίνητο της άτυχης 45χρονης

Η άτυχη Φωτεινή είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι μετά το διαζύγιό της με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μία κόρη ηλικίας 20 ετών. Είχε ενοικιάσει ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή Φλάμπουρο, το οποίο φαίνεται ότι γνώριζε καλά ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη γυναίκα στο πρόσφατο παρελθόν είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του Ουκρανού πρώην συντρόφου της, αλλά τελικά δεν είχε προχωρήσει τη διαδικασία. Ο αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη διπλή δολοφονία, φέρεται να είχε συλληφθεί στο παρελθόν για μικροαδικήματα.  

πηγή φωτογραφιών: Facebook και Loutrakiblog

Read More

And More