DJ Pitsi:  Η συνεργασία με την Μενεγάκη και η αποχώρηση από την εκπομπή της Καινούργιου!

Ο 28χρονος DJ Pitsi, κατά κόσµον Νίκος Πατσιαρίκας, που ανήκει στο δυναµικό της Panik Records, µιλάει για την παρθενική του συνεργασία στην τηλεόραση µε την Κατερίνα Καινούργιου, εξηγεί τον λόγο που αποχώρησε στα µέσα της σεζόν, ενώ περιγράφει την καρµική συνάντηση που είχε µε την Ελένη Μενεγάκη στους διαδρόµους του Alpha λίγες µέρες πριν από την πρεµιέρα της εκποµπής της.

-Η πρώτη σου τηλεοπτική συνεργασία ήταν το φθινόπωρο του 2018 στην εκπομπή Ευτυχείτε. Πώς προέκυψε η συγκεκριμένη συνεργασία;

Από τον Θέμη Μάλλη. Ένα βράδυ με είχε δει στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς, στο οποίο έπαιζα μουσική, και έκανε την πρόταση στη δισκογραφική μου εταιρεία Panik Records, αν θα με ενδιέφερε να ενταχθώ στην ομάδα της εκπομπής ως DJ στο πλατό. Αν και δεν το είχα ξανακάνει ποτέ, ήμουν πολύ θετικός και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας, η οποία τελείωσε στα μέσα Γενάρη.

-Για ποιο λόγο αποχώρησες από την εκπομπή;

Δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ανάμεσά μας. Ούτε εκείνοι αλλά ούτε κι εγώ δώσαμε κάποια έκταση σε αυτό. Εξάλλου, ο Θέμης με έβαλε στο παιχνίδι της τηλεόρασης και όταν με είδε στη Μενεγάκη, μου έστειλε μήνυμα ότι χάρηκε για την εξέλιξή μου. Έχουμε άψογες σχέσεις. Θα σου πω, όμως, μια αλήθεια που δεν την έχω πει. Δεν περνούσα πολύ καλά. Ένιωθα ότι δεν κόλλαγα. Δεν το ένιωσα από την αρχή, γιατί ήταν κάτι καινούριο για εμένα και ήθελα να δω πώς εξελίσσεται. Ήταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά.

-Μετάνιωσες για όσα είπες όσον αφορά τον τραγουδιστή του κορεάτικου συγκροτήματος BTS στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε;

Καθόλου. Θα το έλεγα και τώρα. Παρουσιάστηκε στην εκπομπή ένα θέμα με τους 15 πιο ωραίους άντρες του πλανήτη και μέσα σε αυτούς ήταν και ο τραγουδιστής του κορεάτικου K-Pop group BTS. Εγώ δεν είχα ιδέα ποιοι είναι αυτοί, γιατί παρόλο που ασχολούμαι με τη μουσική, είναι teenage band. Απλώς ήμουν στο πλατό και παρακολουθούσα το θέμα. Είδαμε τρία αγόρια και μόλις φτάσαμε στον τέταρτο μου είπε η Κατερίνα να πω τη γνώμη μου. Είδα μια φυσιογνωμία με πορσελάνινο δέρμα, λιπ γκλος και ροζ μαλλιά. Ακόμη και τώρα δεν θεωρώ πως το σχόλιό μου ήταν σεξιστικό. Κατά τη γνώμη μου δεν ταίριαζε στους 15 πιο ωραίους. Εγώ μεγάλωσα με άλλα πρότυπα αντρών, ίσως φταίει κι αυτό. Δεν ήθελα να θίξω τον άνθρωπο ούτε κανέναν από αυτούς.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εκπομπή, το προφίλ μου στο Instagram είχε πάρει φωτιά. Έπαιρνα αρνητικά μηνύματα από fans του γκρουπ, σε σημείο να απενεργοποιήσω τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες. Χτυπούσε το κινητό μου ασταμάτητα. Καμιά φορά ακόμη και τώρα μου έρχεται κάποιο τέτοιο μήνυμα. Όλο αυτό με ενόχλησε για έναν λόγο, όχι γιατί το είπα –γιατί όπως σου είπα θα το ξαναέλεγα–, αλλά γιατί δεν έθιξα κανέναν, ούτε το γκρουπ ούτε την καλλιτεχνική τους υπόσταση. Απλώς σχολίασα μια εικόνα και τίποτα περισσότερο. Ύστερα, είδα τη Ναταλία Γερμανού να σχολιάζει και να με στοχοποιεί. Ασχολήθηκε μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο και δεν έμεινε μόνο σε αυτό που είπα.

-Τώρα που είστε κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, δεν έχεις σκεφτεί να πας και να γνωρίσεις από κοντά τη Ναταλία Γερμανού;

Δεν θα πάω ποτέ να μιλήσω σε κάποιον, ακόμη κι αν τον θαυμάζω. Δεν δίνω δικαιώματα ούτε κάνω εύκολα γνωριμίες.

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Read More

And More