Δόμνα Μιχαηλίδου: Η υφυπουργός Εργασίας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων! [pics]

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020. Την κύρια Μιχαηλίδου υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Υποδεχόμενη την κομψή υφυπουργός Εργασίας, η κυρία Βαρδινογιάννη την ευχαρίστησε για την συγκινητική της πρωτοβουλία να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας τη σημασία που έχει η συμπαράσταση της νέας γενιάς.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας και την πρόθεσή σας να προσφέρετε στα παιδιά μας. Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που επιδεικνύετε είναι πραγματικά συγκινητικές», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη, θέλοντας να ευχαριστήσει την κυρία Μιχαηλίδου για την στήριξή της, της απένειμε την Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η κυρία Μιχαηλίδου ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη μεγάλη τιμή τονίζοντας: «Το έργο σας είναι πραγματικά πάρα πολύ σπουδαίο και το Νοσοκομείο που δημιουργήσατε ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των καλύτερων νοσοκομείων της Ευρώπης. Ελπίζω μέχρι το τέλος της θητείας μου να έχω καταφέρει να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια».

Αμέσως μετά, η κυρία Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και ενημερώθηκε αναλυτικά από γιατρούς και νοσηλευτές για τον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας.

Read More

And More