Donald Trump: Αυτές είναι οι 3 γυναίκες του νέου Προέδρου των ΗΠΑ!

Εδώ και λίγες ώρες η Αμερική έχει νέο Πρόεδρο και η πολυτάραχη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ δεν σταματά να είναι το νούμερο 1 συζήτηση σε όλη την υφήλιο. Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος έχει παντρευτεί τρεις φορές, έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και είναι ο μετρ της ίντριγκας…

Ποιες είναι όμως, οι τρεις γυναίκες που στιγμάτισαν τη ζωή του;

Η Ιβάνα ήταν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. Παντρεύτηκαν το 1977 και χώρισαν το 1990, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ Η Ιβάνκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όταν έμαθε για τα νυχτοπερπατήματα του καλού της με την δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μέιπλς..

Κανε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα για την πρώτη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ

Τρία χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1993 ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος παντρεύτηκε το επίσης μοντέλο Μάρλα Μέιπλς και δύο μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Τίφανι. Και αυτός ο γάμος όμως δεν κράτησε πολύ και το 1997 οι δυο τους χώρισαν.

Το 1998, ο Τραμπ γνωρίζει την Μελάνια και παντρεύονται τον Ιανουάριο του 2005. Το 2006 η Μελάνια παίρνει την αμερικανική υπηκοότητα και φέρνει στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ, τον 10χρονο γιο του ζευγαριού.

Κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα για την Melania Trump

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More