Donald Trump: Αυτή ήταν η πέτρα του σκανδάλου στον πρώτο του γάμο! Ποια είναι η Μarla Maples

Ολόκληρη η υφήλιος ασχολείται από χθες με τον Donald Trump. Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που έγινε ο νέος Πλανητάρχης και άφησε πίσω του την Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές των ΗΠΑ έχει απασχολήσει τα media ουκ ολίγες φορές με την πολυτάραχη ζωή του.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με όμορφες γυναίκες, πολυτελή αυτοκίνητα, χλιδάτα ξενοδοχεία, καζίνο αλλά και ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης, αφού υπήρξε παρουσιαστής του άκρως επιτυχημένου «Apprentice», μίας εκπομπής που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Τρεις γάμοι, πέντε παιδιά και αμέτρητες γυναίκες

Η προσωπική ζωή του, όμως, έχει απασχολήσει αμέτρητες φορές τα αμερικανικά ΜΜΕ. Και μπορεί η πρώτη σύζυγός του, το μοντέλο Ιβάνα Ζελνίκοβα (με την οποία απέκτησε 3 παιδιά) και η νυν (τρίτη) σύζυγός του -επίσης μοντέλο και 25 χρόνια νεότερη – Melania Trump, να κέρδισαν τη μερίδα του λέοντος στα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχει όμως μια ακόμη σημαντική γυναίκα που έγινε η πέτρα του σκανδάλου στη ζωή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Marla Ann Maples. Η Marla ήταν η δεύτερη σύζυγός του, Αμερικανίδα ηθοποιός και τηλεπερσόνα που μπήκε στη ζωή του ξαφνικά και έφερε τα πάνω κάτω. Η Marla ήταν η αιτία για να χωρίσει ο Ντόναλντ την πρώτη σύζυγό του, δίνοντας της μια μικρή περιουσία. Μετά από δραματικές διαπραγματεύεις η πρώην σύζυγος αφού υποσχέθηκε ότι θα αποχωρήσει από το σπίτι παρέλαβε αποζημίωση… για τα χρόνια που έζησε κοντά στον Τραμπ και για τα τρια παιδιά που του χάρισε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια μετρητά και φυσικά ένα διαμέρισμα σε έναν από τους πύργους του πρώην συζύγου της, διατροφή 300 χιλιάδων δολαρίων το χρόνο, και άλλα επιδόματα ύψους 350 χιλιάδων δολαρίων το χρόνο.

Ο γάμος με την δεύτερη σύζυγό του στο Plaza Hotel και η κόρη του Tiffany

Αυτό, όμως, δεν πτόησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ που λίγο μετά το πρώτο του διαζύγιο παντρεύτηκε την όμορφη Marla. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1989 και τον Δεκέμβριο του 1993 ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος την παντρεύτηκε και δύο μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Tiffany Ariana Trump.

Και αυτός ο γάμος, όμως, δεν κράτησε πολύ και το 1997 οι δυο τους χώρισαν, ενώ το διαζύγιο βγήκε δύο χρόνια αργότερα με την Marla να παίρνει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια. Η ίδια παντρεύτηκε ξανά και μάλιστα έλαβε μέρος και στο talent show, Dancing with the stars.

Ο γάμος πάντως είχε αφήσει ιστορία. Έγινε στο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη. Είχαν πάνω από 1,000 καλεσμένους, ανάμεσά τους και τους: Rosie O’Donnell και O. J. Simpson. Ωστόσο, η Marla ήταν η γυναίκα που άφησε το στίγμα της στη ζωή του Trump. Για μεγάλο χρονικό διάστημα την έκρυβε από όλους και από όλα. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του χωρισμού με την Ivana (μετά από 12 χρόνια γάμου), η Marla βρισκόταν κρυμμένη στο Southampton και το πολυτελές γιοτ του μεγιστάνα. Εκεί γίνονταν οι μυστικές συναντήσεις του ζευγαριού, μέχρι να ξεκινήσει δημόσια να κυκλοφορεί μαζί της και να προκαλέσει το μένος της πρώτης γυναίκας του.

Δες το video και με τις τρεις συζύγους του Donald Trump από την Tatiana Live:

ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Read More

And More