Donald Trump: Όταν ο νέος πλανητάρχης έκανε guest στον κινηματογράφο και την τηλεόραση!

Τον τελευταίο χρόνο το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ έχει γίνει δίνει γνωστό στο ελληνικό κοινό. Η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Αμερικής και τα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν μας άφησαν περιθώριο από να τον “γνωρίσουμε”. Άλλοι τον μίσησαν, άλλοι τάχθηκαν υπέρ του και σε άλλους πέρασε παγερά αδιάφορη η προσωπικότητα Τραμπ. Από σήμερα, είναι ο νέος πλανητάρχης και θα μαθαίνουμε για εκείνον για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα.

Από αυτά που σίγουρα δεν ξέρουν για εκείνον οι περισσότεροι είναι ότι πριν ακολουθήσει την σταδιοδρομία του στην πολιτική έκανε guest στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ναι, καλά σου θύμιζε κάτι! Είναι αυτός που είχες δει στο “Μόνος στο σπίτι”! Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πολλές ακόμα συμμετοχές του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ ήταν ανέκαθεν ένας “έξυπνος” επιχειρηματίας. Χρησιμοποιούσε την δημοσιότητά του για να προωθήσει τις επιχειρήσεις του και τον εαυτό του. Άλλωστε κάπως έτσι κατάφερε να “ψήσει” και την Αμερική να του δώσει το προβάδισμα έναντι της Χίλαρι Κλίντον.

Read More

And More