Donald Trump: Θα μετακομίσει μόνος το Γενάρη στο Λευκό Οίκο! Γιατί θα λείπουν η σύζυγός και ο γιος του;

Μπορεί η Melania Trump μετά την νίκη του συζύγου της Donald Trumpστις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ να περιμένει πώς και πώς να πάρει τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας, όπως όλα δείχνουν όμως δεν θα είναι η πρώτη που θα μπει στον Λευκό Οίκο. Η σύζυγος του ζάμπλουτο επιχειρηματία και νέου προέδρου των ΗΠΑ δεν θα μετακομίσει τελικά μαζί του στην Ουάσινγκτον.

Η αλήθεια, είναι πως δύσκολα αφήνει το “χρυσό παλάτι” του Donald Trump για να μείνεις οπουδήποτε αλλού… ακόμη και στον Λευκό Οίκο. Πάντως το ζευγάρι αποφάσισε να δεχτεί με χαρά την τιμή αυτή και ο νέος πρόεδρος από το Γενάρη θα μένει εκεί. Ωστόσο, δεν θα συμβεί το ίδιο με την σύζυγό του Melania και τον 10χρονο γιο τους Barron.



Ο λόγος; Μα φυσικά η επιθυμία της οικογένειας να μην σταματήσουν τον γιο τους Barron από το σχολείο στα μέσα της χρονιάς και τον αναγκάσουν να επανενταχθεί σε μια νέα τάξη. Όταν μάλιστα ρώτησαν τον Trump, αν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο μόλις αναλάβει τα χρέη Προέδρου εκείνος απάντησε θετικά, αναφέροντας για την σύζυγο και τον γιο του: “θα έρθουν σύντομα και αυτοί, μόλις ο Barron τελειώσει το σχολείο του”.

“ Η οικογένεια του Trump είναι ενθουσιασμένη με τα νέα της καθήκοντα και είναι έτοιμη να δώσει τις υπηρεσίες της στη χώρα”, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Donald Trump, Jason Miller και πρόσθεσε: “Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια, αλλά όπως όλοι οι γονείς δεν θέλουν να πάρουν τον γιο τους από το σχολείο στα μέσα της χρονιάς. Θα εκτιμούσαμε αν η ίδια προσοχή δινόταν και στα παιδιά των υπόλοιπων οικογενειών που αναλαμβάνουν παρόμοιο αξίωμα”.

Read More

And More